Prezentiáda: Postup do finále!

Postup do finále Prezentiády a 1. místo v online kole si včerejší perfektní prezentací zajistily Nikola Málková a Klára Špitálská z kvarty. Adéle Hladké a Tereze Hladké ze sekundy postup unikl o vlásek a v online kole se umístily na 4. místě.

perex-image

GRATULUJEME A DĚKUJEME ZA REPREZENTACI ŠKOLY.

 

Článek organizátora Prezentiády:

Online kolo 28.4. základní a střední školy

28.04.2021 | Radek Hegenbart | Soutěžní kola

Třetí den, druhý týden, v pořadí již osmá dvojice online kol Prezentiády. Obě kola pronásledovala všelijaké trápení, ale ani soutěžící ani porota se nevzdávala. Divákům se i přesto naskytla skvělá podívaná.

Co se stalo na online kolech základních škol?

Ještě, než stihlo kolo začít, muselo dojít ke změně moderátorky. Výměna však proběhla bez problémů a kolo se tak mohlo plynule rozjet. Již od první prezentace byla laťka nastavená velmi vysoko. Na stejné vlně pokračovali i ostatní účastníci. Celý den byl nabitý energickými prezentacemi o tabuizovaných tématech či netradičních akcích a reakcích. Napětí se stupňovalo. Každá drobná chybička byla rozhodující. Ať už se jednalo o  ty drobné v přednesu nebo výraznější tedy špatně vložené obrázky na slajdu. O výsledném pořadí ale rozhodovaly i pozitivní detaily. Jako například schopnost soutěžících reagovat na dotazy, či poutavé vyprávění vlastní zkušenosti.

Na základních školách se na třetím místě umístil již známý tým ŠTĚSTÍČKA, který svým sladěným vystoupením, a hlavně romantickým příběhem o Honzovi a jeho lásce, otevřel dnešní prezentační den.  

Na druhém místě se umístil tým POLOPATE, který vynikal svou komunikací s diváky a porotou. Zároveň svou prezentací o efektu motýlích křídel všechny přesvědčil, že nezáleží na tom, co se nám přihodí, ale na tom, jak na to zareagujeme. 

Vítěznou příčku obsadil tým Nahlas. Zároveň svou vážnou prezentací přesně a výstižně popsal a upozornil na problémy spojené s poruchami příjmu potravy. Podělil se taktéž o svou osobní zkušenost a vysvětlil, co s tímto problémem dělat a jak ho řešit. Vynikajícími reakcemi na dotazy a celkovým vystupováním tak zaslouženě vyhrál.

Slovo závěrem

Všichni soutěžící, ať už postoupili nebo ne, musí pamatovat na jedno -  každý máme prostor na to se zlepšovat a na velikosti toho prostoru rozhodně nezáleží. Záleží jen na vaší vůli a energii, kterou chcete do jeho zaplnění vložit. Všichni máte obrovský potenciál a už jen to, že se online kola zúčastnili, dokazuje, jak nadaní jste. 

Zpět