Maturitní ples

Maturitní ples IV. ročníku EKO Gymnázia Poděbrady se konal v sobotu 19. ledna 2013 ve Starých lázních v Kolíně a nesl se v duchu 60. a 70. let. Naši parádní retro jízdu moderoval Michal Pavlík a o výbornou atmosféru se svou úžasnou muzikou starala kapela Blackbird. Ples samozřejmě nabídl svým návštěvníkům velice zajímavý a pestrý program. A ti, co nepřišli, byli o mnohé ochuzeni, protože se nám náš maturitní ples prostě povedl.

perex-image

 

Jak rychle utekly čtyři roky na gymnáziu, tak rychle utekl maturitní ples. Když zavřu oči, vybavují se mi hodiny strávené nácvikem nástupu, tolik příprav, zařizování, dohadování. Při přípravách jsme často na něco zapomínali, některé věci vůbec nevyšly, nemohli jsme se dohodnout, každý měl svou vlastní představu, jak by měl náš maturitní ples vypadat. V den plesu to ještě vypadalo, že se místo plesu bude konat veliký nepovedený cirkus. Nakonec to ale vyšlo, podařilo se nám vytvořit skvělou atmosféru a byl to pro nás určitě nejlepší mejdan roku 2013.
Teď už ale konec radovánek. Musíme se soustředit na to, abychom v květnu v klidu odmaturovali. Velké díky patří profesorskému sboru, paní profesorce třídní, panu řediteli a našim rodičům, že nám umožnili uspořádat tak vynikající ples. A další party? Ta bude až po maturitě.

 

Barbora Chmelová IV. ročník

Fotogalerie

Zpět