Stužkovací večírek

Zatímco v prvním ročníku jsme se všichni těšili na stužkovací večírek nebo maturitní ples, které se zdály hodně daleko, dnes bychom to raději malinko oddálili, ale nedá se nic dělat. Je to tu. Nastal náš den D. Pátek 1. listopadu 2013.

perex-image

 

   Stužkovací večírek proběhl v zámecké restauraci U Netopýra v Poděbradech. Večírek jsme pojali ve společenském duchu, inspirovali jsme se 30. léty. A nejen studenti přišli oblečení ve stylu 30. let, ale i někteří pedagogové vyslyšeli naše přání a svoje oblečení patřičně sladili. Večírek začínal kolem sedmé hodiny večer, hlavním bodem programu bylo samozřejmě stužkování a pak už přišla na řadu zábava. Při soutěžení se pobavili studenti i učitelé, největší úspěch mělo tradiční poznávání dětských fotografií maturantů.
   Organizaci večírku si vzaly na starost dívky – společně jsme sháněly stužky, místo konání, občerstvení a vymýšlely zábavu. Věřím, že bychom si zasloužily jedničku jako ve škole. Mám radost, že náš večírek byl trochu jiný než ostatní, přece jen stužkovací večírky nebývají tematické. Proto jsem ráda, že jsme se odlišili a společenským stylem 30. let dodali našemu večírku punc originality.

 

Sabina Růžičková IV. ročník

Zpět