Turnaj v piškvorkách

V pondělí 29. 10. 2012 se konal v Mladé Boleslavi středoškolský turnaj v piškvorkách a naše škola se chtěla také zúčastnit. Chladné pondělní ráno nás přivítalo na poděbradském autobusovém nádraží, odkud jsme na turnaj jeli. Sešli jsme se všichni s panem profesorem Martinem Roubíčkem v čele. Cesta autobusem probíhala v klidu a účastníci si krátili chvilku trénováním piškvorek.

perex-image

 

 

Soutěže se účastnilo 11 týmů, naši školu zastupovaly hned dva týmy: Tic-Tac-Toe Masters a Stůl číslo 2. Za 3. ročník školu reprezentovali Nina Dientsbierová, Filip Šlais, Tomáš Kecl, Martin Bílek a Tomáš Műller. Za 4. ročník Veronika Drahovzalová, Filip Matoušek, Karel Strnad, Přemek Danda a Jarda Novák. 
Tak a je to tu! Usedáme ke stolu a proti nám přisedá soupeř. Střídaly se výhry, prohry a remízy. Nakonec se tým Stolu číslo 2 utkal s týmem Tic-Tac-Toe Masters. Po úporném snažení oba týmy remizovaly, a proto se vyzval z týmu Stůl číslo 2 Karel Strnad a z týmu Tic-Tac-Toe Masters Filip Šlais. Rivalsky soupeřili, až nakonec Filip Šlais obhájil vítězství a Karla Strnada porazil. 
Domů jsme si vezli druhé místo 3. ročníku a čtvrté místo 4. ročníku. Byli jsme oceněni diplomem a věcnými cenami. Do krajského kola potupuje tým Tic-Tac-Toe Masters čili Nina Dientsbierová, Filip Šlais, Tomáš Kecl, Martin Bílek a Tomáš Műller. Výhercům gratulujeme a přejeme úspěch v krajském kole, které se uskuteční v Říčanech. A dík patří i panu profesorovi, který nám fandil. Nejen že jsme si domů vezli hezký výsledek, ale ještě jsme se dobře pobavili.

 

Veronika Drahovzalová, IV. ročník

 

Zpět