Stužkovací večírek IV. ročníku

„12. říjen: Janovský mořeplavec Kryštof Kolumbus objevil při hledání cesty do Indie Ameriku, v Mnichově se konal první Oktoberfest, na Broadwayi v New Yorku měl premiéru muzikál Jesus Christ Superstar… A 12. říjen 2012 se také zapíše do „dějin“ EKO Gymnázia Poděbrady jako den stužkovacího večírku jednoho výjimečného IV. ročníku.“

perex-image

Už je to tady! Uteklo to rychle a od doby, kdy jsme se všichni poprvé sešli na Městském úřadě v Poděbradech na slavnostním zahájení, uplynuly tři roky. A teď se tu řadíme na stužkování. Ale přestaňme být sentimentálními a pojďme se raději pustit do programu večírku. Nejdříve si zahrajeme hlášky z filmů. Kdo s koho, učitelé vs. studenti. Po takřka nerozhodném boji nakonec vyhráli učitelé (ale nutno dodat, že jsme prostě jen neměli štěstí). Pak jsme se o našich profesorech chtěli něco dozvědět, proto přicházejí otázky na tělo. „Takže, pane profesore Bezouško, jaký je váš nejšílenější zážitek ze školy? Paní profesorko Balvínová, hodně jsme vám znechutili pohled na dnešní studentstvo?“ Uf, teď už jen volná zábava a zasloužený relax. Ten si hlavně Bára Chmelová, která celý večírek zařídila, rozhodně zasloužila :).

Všem profesorům a pracovníkům Tuzexu děkujeme a doufáme, že náš „stužkovák“ sklidil úspěch. Snad jsme vás jím nalákali na nadcházející maturitní ples, Sweet sixties!

Jana Holečková IV. ročník

Zpět